Investiție de 8,2 milioane de lei în reabilitarea Școlii Samus

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj a semnat contractul pentru executarea lucrărilor de construcții și instalații în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice a clădirilor școală, atelier și sală de sport cu bază de recuperare în cadrul Liceului Tehnologic Special Samus”, unitate de învățământ special aflată în subordinea forului administrativ județean.

Lucrările vor începe în perioada imediat următoare. Durata maximă de execuție a acestora va fi de 12 luni din momentul emiterii ordinului de începere.

Obiectivul general al proiectului cu finanțare europeană îl reprezintă creșterea eficienței energetice a celor trei corpuri de clădire prin reabilitarea termică a anvelopei, a instalațiilor electrice, precum și instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei. De asemenea, prin materializarea acestui obiectiv vor fi asigurate condiții optime de studiu și practică pentru elevii școlarizați în cadrul instituției școlare clujene.

Valoarea lucrărilor este de 8.270.179,12 lei fără TVA.

Comments

comments

SHARE
Previous articleAlte 1 111 persoane diagnosticate cu infecția COVID-19, în ultimele 24 de ore
Next articleCSR: World Vision România dorește să cumpere tablete pentru 3.500 de elevi nevoiași
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

sixteen − two =