26,5 milioane de lei pentru reabilitarea Podului Hingherilor din Cluj

Trimite și altora

Lucrările de reabilitare la podul peste Someșul Mic, din zona străzii Fabricii, demarează azi. Timp de două luni vor fi făcute lucrări la infrastructura podului. Din această cauză vor fi impuse restricții de circulație pe câte 2 benzi carosabile, situație în care se va circula doar pe câte o bandă pe sens. Conducătorii auto sunt îndemnați să circule cu prudență prin zonă și să respecte semnalizarea rutieră temporară instalată de executantul lucrărilor.

Podul Fabricii, cunoscut şi ca podul Hingherilor, va fi refăcut fără să fie închis complet traficului. Sub pod se va amenaja o parcare terestră, iar la intrare, la intersecția Fabricii cu Câmpina, va fi realizat un sens giratoriu. Vor fi instalate panouri fonoabsorbante, camere video și iluminare cu led care va deveni mai intensă la trecerea unui pieton sau autovehicul. Lucrările la Podul Hingherilor sunt estimate la 26,5 milioane de lei.

 

Foto: Ziua de Cluj

Comments

comments

SHARE
Previous articlePreședintele PMP, Eugen Tomac, vrea un pol al partidelor de Opoziție
Next articleTot mai mulți fermieri români sunt interesați de plantațiile de aluni cu trufe
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

five + 10 =