Când își va stabili UDMR candidații pentru alegerile parlamentare

Trimite și altora

UDMR se pregătește să intre în precampania pentru alegerile parlamentare imediat după încheierea alegerilor locale.

Membrii Consiliului Reprezentanților Unionali din cadrul UDMR au stabilit criteriile după care vor fi desemnați candidații la alegerile parlamentare. Pentru prima oară în istoria acestui for, ședința Consiliului a fost organizată on-line. Nu a fost modificat nici unul dintre criteriile care au funcționat până acum, a declarat președintele UDMR, Hunor Kelemen.

Desemnarea candidaților UDMR la alegerile parlamentare va avea loc în perioada 1-15 octombrie. Imediat după încheierea alegerilor locale din 27 septembrie, în UDMR va începe campania electorală internă și precampania pentru alegerile parlamentare.

Comments

comments

SHARE
Previous articleÎncă 808 persoane infectate cu virusul COVID-19, în 24 de ore
Next articleCSR: Agricultorii maghiari din Cluj au donat 12 tone de grâu
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

one × three =