Campanie umanitară marca Asociația Produs de Cluj pentru copiii defavorizați

Trimite și altora

Asociația Produs de Cluj a donat o ladă frigorifică, rechizite, zeci de kilograme de fructe și legume, dar și produse apicole și dulciuri de casă Asociației Filantropice Sfântul Onufrie din Florești. 

Toate donațiile urmează să ajungă la copiii devaforizați aflați sub egida Asociației Sfântul Onufrie, respectiv vor acoperi o parte din necesitățile copiilor aflați în așezământul de la Florești, copii separați temporar sau definitiv de familia lor.

„În cei 10 ani de existență, partenerii noștri au demonstrat de nenumărate ori că știu nu doar să se ajute reciproc, ci și să sprijine oameni în nevoi. Și nu puteam alege un destinatar mai potrivit, ținând cont de faptul că și noi și beneficiarul donațiilor avem drept scop promovarea culturii și spiritualității tradiționale”, a precizat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, în subordinea căruia funcționează Asociația Produs de Cluj.

Potrivit acestuia, chiar dacă la prima vedere sumele și cantitățile nu sunt impresionante, ele vin partea unei categorii socio-economice grav afectată de pandemie, micii întreprinzători locali, care derulează afaceri de familie și pentru care acest an nu a fost unul foarte profitabil, iar implicarea lor a fost peste așteptări.

Campania umanitară de strângere a fondurilor și produselor a avut loc la finalul Zilelor Recoltei 2020.

 

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

twenty − eleven =