Grupul Dacia-Renault performează în domeniul vânzărilor on-line

Trimite și altora

Digitalizarea afacerilor, accelerată de pandemia de coronavirus, a dus la dezvoltarea unui nou model de afaceri pentru cea mai mare entitate auto din România, Grupul Dacia-Renault. Această entitate a decis să mizeze pe comerțul on-line cu mașini, iar mutarea a fost una câștigătoare.

Potrivit presei auto, Grupul Dacia-Renault a ajuns să vândă on-line 30 de mașini pe zi, iar tendința este una de creștere. Vânzările on-line ar putea deveni și mai consistente de anul viitor, când Dacia intenționează să lanseze un model electric. Potrivit reprezentanților companiei, va fi vorba de mașina electrică cu cel mai bun raport calitate/preț din Europa.

Comments

comments

SHARE
Previous articleAlte peste 1 500 de cazuri de COVID-19, în ultimele 24 de ore
Next articlePeste 2 000 de cazuri noi și 518 cazuri de COVID-19 reconfirmate în 24 de ore
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

thirteen + 7 =