Au început lucrările de extindere a rețelei de apă a localității Gârbău

Trimite și altora

Au început lucrările de modernizare a infrastructurii edilitare din localitatea Gârbău, județul Cluj, respectiv de extindere a rețelei de alimentare cu apă.

 Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, spune că „E un nou pas înainte pe care îl facem spre ambițiosul obiectiv pe care l-am asumat, acela al racordării cât mai rapide a județului Cluj, în proporție de 100%, la apă în sistem centralizat. Pentru aceasta, alături de sumele impresionante pe care le-am atras de la Uniunea Europeană, folosim și fonduri proprii, special alocate de Consiliul Județean și de compania noastră de apă”.

”Ne bucurăm de această veste bună, dată de colegii noștri de la Compania de Apă Someș. Locuitorii din Gârbău au dreptul la o infrastructură modernă, demnă de un județ european”, a spus vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Istvan Vakar.

Lucrările de execuție constau în realizarea unei rețele de distribuție a apei în lungime de 1,6 km. De asemenea, vor mai fi amenajate circa 70 de branșamente la imobilele care, în acest moment, nu beneficiază de acest serviciu public. Potrivit contractului, termenul de finalizare a investiției este de șase luni.

Finanțarea lucrărilor este asigurată din Fondul de Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare constituit de Compania de Apă Someș și Consiliul Județean Cluj în vederea derulării acelor proiecte edilitare locale care nu au fost cuprinse până în acest moment în programele majore de investiții atrase de la Uniunea Europeană.

Comments

comments

SHARE
Previous articleUBB a câștigat două noi proiecte internaționale
Next articleSoluția TrackGPS se reinventează
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

7 + seven =