Pachete Electric Castle, livrate de Tazz

Trimite și altora

Fanii festivalului Electric Castle, care sunt deja cu gândul la vara viitoare sau la un cadou special de Crăciun, pot comanda prin Tazz by eMAG, până pe 20 decembrie 2020, pachetul EC Xmas Pack, cu livrare ultra rapidă, în maxim o oră de de la plasarea comenzii. Cu twenty øne piløts, Gorillaz & Deftones deja anunțați ca headliners ai verii 2021, EC Xmas Pack este deja, cu siguranța, pe lista pentru Moș Crăciun a multora dintre iubitorii de muzică din întreaga țară.

Festivalul a pregătit două opțiuni de pachete, toate în valoare de 658,8 de lei fiecare, cuprinzând un abonament FlexiPass pentru cele cinci zile de festival la care se adaugă, la alegere, căciuli sau șosete iconice Electric Castle și turta dulce. Toate sunt ambalate premium, gata de a fi așezate sub brad.

Opțiunea de livrare rapidă este valabilă doar pentru comenzile făcute în aplicația Tazz by eMAG, în București, Timișoara și Cluj-Napoca.

„Parteneriatul cu Electric Castle arată, o dată în plus, capacitatea noastră de a inova prin oferte cât mai diverse pentru a ne adresa unui spectru larg de gusturi. Această asociere reprezintă și un exemplu de cum două branduri românești se susțin reciproc”, a spus Mihai Brenda, CCO Tazz by eMAG.

Comments

comments

SHARE
Previous articleConsiliul Județean va reconstrui podul din satul Văleni, comuna Călățele
Next article107 decese din cauza COVID-19, în ultimele 24 de ore, la nivel național
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

seventeen + eighteen =