Electric Castle oferă granturi în valoare de 15.000 de euro

Trimite și altora

Arhitecți, designeri, graficieni, artiști plastici sau pur și simplu oameni creativi,  pot să își găsească un loc de exprimare pentru ideile lor în spațiul celei de-a 6-a ediții a Electric Castle. Organizatorii au deschis un concurs de proiecte pentru care oferă granturi de peste 15.000 de euro. Creativitatea poate porni de la amenajarea spațiului, de la instalații interactive sau efecte de lumini și până la proiectarea unor noi spații de cazare în campingul festivalului.

Anul acesta, va exista chiar o zonă nouă: „Quiet Camping”, bună pentru a pune în practică ideile venite de la arhitecți sau proiectanți din țară. Granturile sunt deschise și celor care vor să spună povestea festivalului sub forma unui documentar, al unui videoclip sau al unui scurtmetraj. Organizatorii așteaptă scenariile adaptate astfel încât produsul final să nu depășească 30 de minute, iar cea mai bună idee va primi susținerea festivalului.

Comments

comments

SHARE
Previous articleGrupul Purcari își extinde prezența pe segmentul premium și mediu+ din China
Next articleAlianță între patronatele din România, Ungaria, Polonia și Slovacia
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

20 + seven =