Bicicletele electrice Pegas, lansate la Electric Castle

Trimite și altora

Compania care produce bicicletele românești Pegas a decis să își lanseze colecția de vehicule electrice pe două roți la Electric Castle. Printre modelele lansate în cadrul festivalului din Bonțida se numără cele destinate utilizării zilnice în oraș, dar și cele destinate excursiilor în natură.

Organizatorii Electric Castle au anunțat că încurajează comportamentul ecologic. Spectatorii care ajung la festival după ce parcurg minim 250 de kilometri pe bicicletă primesc titlul de ecoambasadori, iar una dintre țintele organizatorilor festivalului din Bonțida este reciclarea integrală a deșeurilor produse în incinta Electric Castle.

Comments

comments

SHARE
Previous articleAutobuzele și troleibuzele vor putea fi urmărite de călătorii din Cluj în timp real
Next articleO companie clujeană de optică printează rame 3D pentru pacienți
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

eleven − 7 =