A fost lansată aplicația PayPoint

Trimite și altora

PayPoint, principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România, anunță lansarea aplicației de mobil PayPoint. Soluția de plată cu cardul prin intermediul aplicației PayPoint este furnizată de Alpha Bank Romania în parteneriat cu Europayment Services (EuPlătesc.ro). Aplicația mobilă a fost dezvoltată în parteneriat cu Zitec.

Aplicația PayPoint permite clienților să plătească direct de pe propriul telefon facturile la utilități, precum apă, gaze sau electricitate, să-și reîncarce creditul pentru cartelele PrePay, să efectueze plata online, recurentă sau nu, a altor tipuri de abonamente pentru servicii diverse, precum si sa isi alimenteze conturile utilizate pentru plati online. Pe parcurs, în aplicație vor fi introduși noi furnizori, precum și alte servicii.

Noua aplicație vine cu functionalități ce permit utilizatorilor setarea unei notificări de reamintire pentru plata facturilor lunare, posibilitatea de a face plata unei facturi pentru o altă persoană, afișarea soldului actualizat pentru o serie de furnizori de utilități publice și reîncarcarea creditului pentru oricâte numere de telefon. Operațiunile poti fi efectuate imediat sau pot fi salvate in aplicatie pentru a fi platite ulterior, individual sau toate odată.

Utilizatorii aplicației au la dispoziție mai multe metode de a înregistra în aplicație informațiile necesare pentru plată: scanarea codului de bare de pe factură, introducerea codului de client sau încărcarea facturii în format PDF, direct din email. Plata se poate face utilizând un card salvat în aplicație sau prin introducerea unui card valid de fiecare dată când este inițiată o plată online.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY