Compania clujeană Blugento ajută magazinele online românești să vândă pe Amazon, eBay sau Walmart

Trimite și altora

Compania clujeană IT Blugento a lansat, în parteneriat cu firma de curierat DHL Express, un serviciu care ajută magazinele online românești să se extindă în străinătate. Prin acest serviciu, firmele românești pot să își vândă produsele în 220 de țări.

 

De asemenea, magazinele online românești pot, prin intermediul servciului Blugento Global, să își vândă produsele prin intermediul unor marketplace-uri precum Amazon, eBay sau Walmart. Serviciul permite comunicarea cu clienții în mai multe limbi, plata în mai multe monede, precum și utilizarea unor soluții de livrare și de marketing, potrivit TransylvaniaToday.ro.

Comments

comments

SHARE
Previous articlePeste 100.000 de oameni așteptați la Untold
Next articleClujToday.ro: Șoferii, cea mai căutată ocupație pe OLX
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

nine − three =