TNT Express (FedEx Corporation) își face centru logistic de 2 milioane de euro, la Cluj

Trimite și altora

FedEx Corporation, holdingul american care controlează compania de curierat TNT Express, își face depozit în parcul logistic WDP din Cluj.

Potrivit Warehouses De Pauw (WDP), dezvoltatorul belgian de proiecte logistice, respectivul depozit, pentru TNT, va avea 2.200 mp, investiția este de 2 milioane de euro, iar livrarea spațiului este programată pentru trimestrul trei din acest an.

WDP a achiziționat un teren de 8 ha, cu 6 milioane de euro, în județul Cluj și un depozit de 17.000 mp în Apahida, unde chiriaşi sunt Aquila, activ în transport, distribuţie şi logistică de bunuri de larg consum, şi Ulma, producător de ambalaje.

FedEx este o companie americană de curierat și logistică provenită din Federal Express. În 2008, a achiziționat divizia de transport cu camioane a companiei americane Watkins Motor Lines, cu 780 de milioane de dolari. Grupul are acum 400.000 de angajați.

În 2011, TNT Express s-a separat de compania-mamă, iar în  2016 compania a fost achiziționată de FedEx, după o investigație suplimentară a CE, care și-a dat acceptul. TNT oferă servicii de transport rutier și aerian în Europa, Asia Pacific, America, Orientul Mijlociu și Africa.

 

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

19 − 12 =