Comisia Europeană își îndulcește previziunile legate de economia României

Trimite și altora

Comisia Europeană își îndulcește previziunile legate de evoluția economiei românești în anii 2021 și 2022. Astfel, pentru acest an, oficialii de la Bruxelles prognozează o creștere economică de 3,8 la sută, cu 0,5 la sută mai mare decât estimarea inițială.

Pentru anul 2022, Comisia Europeană ia în calcul o creștere economică de 4 la sută, cu 0,2 la sută mai mare decât estimarea inițială. Datele Comisiei Europene arată că economia românească își va reveni la nivelul de dinainte de pandemie, însă creșterea economică prognozată pentru următorii doi ani este prea firavă pentru a permite reducerea consistentă a diferențelor față de economiile din Europa Occidentală.

Comments

comments

SHARE
Previous articleEstimare: În 2021, economia clujeană va reveni la nivelul din 2019
Next articlePe drumurile din județ se circulă în condiții de iarnă, dar nu există drumuri închise
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

18 − one =