Estimare: În 2021, economia clujeană va reveni la nivelul din 2019

Trimite și altora

În ciuda pandemiei de coronavirus, Clujul continuă să atragă investiții. Este vorba de companii care activează în domeniul tehnologic, de la IT la inginerie sau proiectare. Unele investiții sunt complet noi, iar altele reprezintă extinderi ale unor firme deja prezente pe piața clujeană.

Numărul locurilor de muncă disponibile în județul Cluj a început să crească din luna ianuarie. Și aceasta pentru că mai multe companii au anunțat că vor investi în acest an în dezvoltarea unor noi fabrici, secții de producție sau departamente. Un exemplu este o companie britanică din Leeds, care dorește să angajeze 70 de specialiști în IT. Însă există și companii locale care se extind. Un asemenea domeniu este construcția de infrastructuri și proiectarea.

Există, de asemenea, investiții planificate în domeniul ingineriei, al producției de alimente sau al serviciilor pentru afaceri. Specialiștii în economie se așteaptă ca, în acest an, volumul total al afacerilor companiilor clujene să revină la nivelul din 2019.

Comments

comments

SHARE
Previous articleAnaliză: Relansarea turismului va începe la jumătatea anului
Next articleComisia Europeană își îndulcește previziunile legate de economia României
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

sixteen + four =