Cine sunt noii vicepreședinți ai ANCOM

Trimite și altora

Eduard Lucian Lovin și Bogdan Cristian Iana au fost numiți vicepreședinți ai Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM). Durata mandatului vicepresedintilor in cadrul ANCOM este de 6 ani.

Din 1997 și până în prezent, Bogdan Cristian Iana și-a desfășurat activitatea în sectorul comunicațiilor, cu activitate în instituții publice cu atribuții în gestionarea spectrului de frecvențe radioelectrice precum Inspectoratul General al Comunicațiilor și ANCOM, unde a ocupat funcția de director executiv la Direcția Executivă Administrare Spectru Radio și Numerotație.

Eduard Lucian Lovin este absolvent al Facultății de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Politehnica București și are o experiență de 18 de ani în sectorul comunicațiilor electronice din România. Anterior a lucrat în Agenția pentru Serviciile Societății Informaționale (ASSI), unde a fost director, în cadrul Inspectoratului General pentru Comunicații și Tehnologia Informației și în ANCOM, unde a fost director executiv al Direcției Executive Reglementare.

Comments

comments

SHARE
Previous articlePeste 47.000 de clujeni executaţi silit pentru restanţele avute la stat. Peste 15.000 de firme au datorii la buget
Next articleLanțul clujean Narcoffee Roasters s-a extins la Praga
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

12 − five =