Cine sunt noii vicepreședinți ai ANCOM

Eduard Lucian Lovin și Bogdan Cristian Iana au fost numiți vicepreședinți ai Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM). Durata mandatului vicepresedintilor in cadrul ANCOM este de 6 ani.

Din 1997 și până în prezent, Bogdan Cristian Iana și-a desfășurat activitatea în sectorul comunicațiilor, cu activitate în instituții publice cu atribuții în gestionarea spectrului de frecvențe radioelectrice precum Inspectoratul General al Comunicațiilor și ANCOM, unde a ocupat funcția de director executiv la Direcția Executivă Administrare Spectru Radio și Numerotație.

Eduard Lucian Lovin este absolvent al Facultății de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Politehnica București și are o experiență de 18 de ani în sectorul comunicațiilor electronice din România. Anterior a lucrat în Agenția pentru Serviciile Societății Informaționale (ASSI), unde a fost director, în cadrul Inspectoratului General pentru Comunicații și Tehnologia Informației și în ANCOM, unde a fost director executiv al Direcției Executive Reglementare.

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

seventeen − 6 =