Grupul ProVita investește 12 milioane de euro într-un nou spital multidisciplinar

Trimite și altora
Realizat de Robert Bratu (http://facebook.com/robertbratu.photographer)

Grupul Provita anunță un nou proiect medical, în valoare de 12 milioane de euro – un spital multidisciplinar, care include singurul centru de oncologie din Europa Centrală și de Est, în care terapia durerii intervențională este integrată în planul de tratament al pacientului.

„Vrem ca turismul medical să devină istorie pentru pacientul român. Prin această investiție, vom oferi un spital multidisciplinar complex, care acoperă o gamă largă de specialități medicale și chirurgicale, prin servicii medicale integrate, de tip one-stop clinic. Toți specialiștii sunt în aceeași locație, pacientul va avea continuitatea actului medical, printr-o abordare 360 de grade, astfel încât, timpul parcurs de la simptom până la diagnostic și plan de tratament este redus semnificativ”, a declarat dr. Ovidiu Palea, fondatorul Grupului Provita.

Noul spital va avea o suprafață de 11.000 mp, 110 paturi și șapte săli de operație. 

„Valoarea estimată a investiției este de 12 milioane de euro. Cea mai mare parte a finanțării este asigurată din fonduri proprii, împreună cu Banca Transilvania. BT ne-a fost alături din prima clipă, la primul spital, și continuă să ne susțină și să ne fie un partener de nădejde și în această nouă etapă de dezvoltare”, a completat dr. Ovidiu Palea.

Clădirea face parte din parcul Iride, situat în zona Dimitrie Pompeiu din București. Lucrările de amenajare vor începe luna viitoare. Spitalul va fi funcțional la începutul anului 2022. „Parteneriatul cu Provita e un succes pentru noi, iar tranzacţia semnată la începutul acestei luni este de o importanţă majoră pentru ambele companii, mai ales în această perioadă. Parcul IRIDE este un hub de business cu un potenţial fantastic în care, ca urmare a acestui acord, intenţionăm să aducem un nou tip de servicii care să confere zonei o mai mare diversitate și vizibilitate”, a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations, Immofinanz România.

Comments

comments

SHARE
Previous articleAutoritățile sprijină relansarea sectorului HoReCa din Cluj
Next articleRețea de alimentare cu gaze naturale în Țaga
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

1 comentariu

LEAVE A REPLY

11 − five =