Grupul Dedeman plătește 120 de milioane de euro pentru The Office

Trimite și altora

Grupul românesc Dedeman, unul dintre cei mai importanți jucători ai pieței de bricolaje, plătește suma de 120 de milioane de euro pentru cumpărarea ansamblului The Office din Cluj-Napoca. Este vorba de unul dintre cele mai vaste proiecte imobiliare care include spații comerciale și de birouri, potrivit TransylvaniaToday.ro.

The Office a fost ridicat pe amplasamentul fostei fabrici de tricotaje Someșul de către grupul sud-african NEPI Rockcastle. Valoarea tranzacției a fost estimată de către Profit.ro. Contractul referitor la vânzarea The Office ar urma să fie finalizat la începutul lunii mai, după obținerea tuturor aprobărilor necesare.

Complexul The Office are o suprafață de 63.600 de metri pătrați, iar gradul de închiriere este de 99 la sută. Chiriile generate de acest complex imobiliar se ridică la aproximativ 5,1 milioane de euro pe an. Printre chiriași se numără companii precum Bosch, Bombardier sau Deloitte.

Comments

comments

SHARE
Previous articleAcademia Internațională a Sfântului Mauritius, o prezență tot mai intensă în Transilvania
Next articleUn nou val de angajări la Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

1 + twelve =