Acțiune de ecologizare a două importante drumuri turistice din județul Cluj

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj va derula marți, 27 aprilie, de la ora 10.00, împreună cu Primăria comunei Gilău, o acțiune de ecologizare pe drumurile județene 107P și 107N. Aceasta se va concentra pe zona celor două baraje și a lacului de acumulare Tarnița, respectiv pe sectorul de drum Gilău-Măguri-Răcătău.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, afirmă că ”E o acțiune la care toți clujenii iubitori ai muntelui și ai naturii sunt invitați să se alăture. Am considerat că e extrem de potrivit acum, în preambulul acestor câteva zile libere, de sărbătoare, în care clujenii vor ieși în natură, să contribuim la ecologizarea a două dintre cele mai importante drumuri și zone turistice din județ”.

La rândul său, vicepreședintele Consiliului Județean, Istvan Vakar, afirmă că astfel de acțiuni reprezintă o formă de respect față de creația lui Dumnezeu și îi îndeamnă pe toți cei care pot să participe la această acțiune de ecologizare să o facă cu inima deschisă.

La această activitate, Consiliul Județean Cluj va participa prin intermediul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat al județului Cluj care va asigura logistica necesară pentru desfășurarea în condiții optime a acțiunii: angajați, mijloace auto, mănuși de protecție, saci etc.

Punctul de întâlnire a organizatorilor cu toți cei interesați să se alăture acțiunii este barajul de la Gilău, la ora 10.00.

Comments

comments

SHARE
Previous articleGreco-catolicii și ortodocșii au serbat Floriile – A început Săptămâna Mare
Next articleRoboții software inteligenți Tailent fac echipă cu Visa
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

8 − one =