Electric Castle, amânat pentru 2022

Trimite și altora

Unul dintre cele mai importante festivaluri din România, Electric Castle, s-a amânat pentru anul 2022. Organizatorii festivalului spun că au fost nevoiți să ia această măsură deoarece măsurile sanitare luate de autorități pentru a împiedica răspândirea coronavirusului împiedică organizarea concertelor.

Biletele vândute până acum pentru edițiile din 2020 șl 2021 rămân valabile. Ediția din 2022 a festivalului ar urma să fie organizată în perioada 13 – 17 iulie. Au fost reconfimate primele nume care urmează să evolueze pe scenele de pe Domeniul Banffy din Bonțida: Twenty One Pilots, Gorillaz și Deftones.

Comments

comments

SHARE
Previous articleLucrări pe drumul județean Iclod – Aluniș – Corneni
Next articleNumărul pacienților COVID-19 de la ATI este în scădere
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

19 − 13 =