Lucrări pe drumul județean Iclod – Aluniș – Corneni

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj a reluat lucrările de reabilitare și modernizare pe drumul județean 161C Iclod – Aluniș – Corneni, în vederea finalizării acestui proiect de investiții. Astfel, ultima etapă vizează două sectoare de drum, mai exact cele situate între pozițiile kilometrice 0+000 și 2+000, respectiv 4+800 și 5+250, precum și lucrări la două poduri.

În această fază, companiile angajate de Consiliul Județean realizează casete în zona rigolelor carosabile, pe sectorul de drum cuprins între km 0+000 și km 1+100, pe raza localității Iclod. De asemenea, se realizează șanțuri de scurgere a apelor pluviale, afirmă vicepreședintele Consiliului Județean, Istvan Vakar.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, spune că „finalizarea reabilitării și modernizării  acestui drum judeţean va asigura locuitorilor din zonă un acces rapid şi în condiţii de siguranţă la drumul naţional DN 1C, prin localitatea Iclod, şi, mai departe, pe direcţiile Cluj-Napoca şi Gherla – Dej”.

Lucrările de modernizare, în ansamblu, vizează sectorul de drum Iclod – Aluniş, în lungime de 10,3 kilometri, de la km 0+000 până la km 10+300. În afara celor două sectoare de drum vizate de lucrările recent demarate, pe restul drumului operațiunile sunt finalizate, fiind deja așternute cele două straturi de asfalt, binder și stratul de uzură.

Totodată, în cadrul aceluiași proiect de investiții, sectorul de drum Aluniş – Corneni, în lungime de 2,7 kilometri, de la km 10+300 până la km 13+000, a fost deja integral asfaltat.

Comments

comments

SHARE
Previous articleMinistrul Agriculturii, Adrian Oros, anunță un program de investiții de 3,2 miliarde de euro
Next articleElectric Castle, amânat pentru 2022
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY