2 milioane de euro pentru liniile de fabricație de la Sanex

Trimite și altora

2 milioane de euro vor fi alocați de către grupul austriac Lasselsberger pentru investiții în liniile de fabricație de la fabrica Sanex din Cluj-Napoca.

„Suntem încrezători că 2021 ne va aduce rezultate mai bune decât anul trecut, cererea fiind pe un trend crescător. Această majorare va fi susținută și de expansiunea construcțiilor noi în principalele orașe din țară, dar și de creșterea interesului pentru renovări după perioada de pandemie”, susține directorul general al Lasselsberger Ceramics România, Petrișor Grindeanu.

Compania-mamă a Sanex, Lasselsberger Ceramics România (LCR), își propune, pentru acest an, creșterea calității produselor, eficientizarea activității logistice în interiorul fabricii prin două linii complet automatizate de sortare, diminuarea consumului de energie prin sisteme inteligente de monitorizare a consumului.

Grupul LCR, producătorul plăcilor ceramice Cesarom, format din Sanex Cluj și Lasselserger, a înregistrat în 2020 o creștere a afacerilor de 10% comparativ cu anul precedent, iar profitul grupului s-a dublat.

 

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

four × five =