Clujul, legat prin zboruri directe de Amsterdam

Trimite și altora

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunță astăzi, 23.05.2021, lansarea zborurilor regulate către Amsterdam (Olanda), destinație care va fi operată în premieră de către compania aeriană Blue Air. Aeroportul clujean este legat prin zboruri directe și de Eindhoven.

Zborurile spre Amsterdam vor fi operate de compania aeriană cu aeronave de tip Boeing  737-800 după cum urmează:

Destinația

Perioadă de operare

Zile de operare

Program de operare

Amsterdam (AMS)

Din 23 mai 2021                    

Duminică

CLJ    08:50

AMS  11:10

AMS  10:20

CLJ    14:40

Din 16 iunie 2021

Miercuri Duminică

Observație: Orarul de zbor reprezintă orele locale de aterizare/decolare

Aeroportul Amsterdam Schiphol, principalul aeroport internațional din Olanda, este situat la nouă kilometri sud-vest de Amsterdam. Cu aproape 72 de milioane de pasageri în 2019, este al treilea cel mai aglomerat aeroport din Europa în ceea ce privește volumul de pasageri și cel mai aglomerat din Europa în ceea ce privește mișcările aeronavelor. Astfel, pasagerii care aleg să călătorească de la Cluj la Amsterdam, au acum posibilități multiple de conexiune atât în Europa, cât și intercontinentale.

Orașul Amsterdam este cunoscut pentru arhitectura impresionantă, dar și pentru pitoreștile sale canale, nenumăratele poduri și case vechi, având 101 canale care înconjoară partea interioară a orașului. Turiștii se pot bucura de o diversitate de centre comerciale, cafenele și puburi, de plimbări prin minunatele grădini publice sau croaziere prin renumitele canale, de unde pot admira arhitectura clădirilor și casele plutitoare ale acestui oraș.

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați cu un model de business ultra – low – cost, operează în prezent 4 rute regulate de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, spre București Otopeni, Dublin, Barcelona și Paris Charles de Gaulle, la care se alătură destinația Amsterdam de astăzi, 23 mai 2021.

Comments

comments

SHARE
Previous articlePreședintele Senatului susține ideea unei noi legi a zonelor metropolitane
Next articleTransformarea digitală a economiei, accelerată de pandemie
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

2 × 5 =