CJ Cluj a demarat lucrări de întrețienere pe drumul județean 107L Turda – Petreștii de Jos

Trimite și altora

Consiliul Județean (CJ) Cluj a demarat pe drumul județean 107L Turda – Petreștii de Jos lucrări de întreținere ce urmăresc îmbunătățirea calității drumului și a condițiilor de circulație.

Acestea vizează un sector în lungime de aproximativ 3 kilometri, de la km 2+320 la km 5+100, urmând ca pe un tronson în lungime de 1,5 kilometri să fie realizate și lucrări de asfaltare.

Sunt prevăzute, astfel, lucrări constând în frezarea zonelor afectate, plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, completarea acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, prelungirea de podețe, tăierea vegetației și a lăstărișului din vecinătatea carosabilului și așternerea de covor asfaltic

„Importanța lucrărilor e dată de faptul că acest sector asigură un acces rapid și facil între municipiul Turda și zona turistică Cheile Turzii, pe direcția Săndulești, precum și pe direcția lacurilor de pescuit din localitatea Ciurila”, precizează președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Potrivit reprezentanților instituției județene, în această fază se execută lucrări constând în frezarea zonelor afectate și alte operațiuni pregătitoare în vederea asigurării frontului de lucru.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY