Asfalt nou pe drumul Cuzdrioara – Rugăsești

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic şi a locuitorilor din zonă faptul că pe drumul județean 182F Cuzdrioara – Valea Gârboului – Rugășești lucrările de întreținere curentă și periodică au intrat în faza de așternere a covorului asfaltic.

Lucrările de întreținere, în ansamblu, vizează un sector de drum în lungime de aproape 10 kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 9+980. În ceea ce privește lucrările de asfaltare, acestea vor fi executate pe sectorul cuprins între kilometrul 0+810 și kilometrul 5+600, în condițiile în care alte două sectoare ale aceluiași drum, cele cuprinse între pozițiile kilometrice 0+000 și 0+810, respectiv 6+500 și 9+980, au fost asfaltate anterior de către Consiliul Județean.

În prealabil, au fost executate lucrări care constau în refacerea terasamentelor deteriorate, realizarea de șanțuri, frezări, plombări, realizarea de casete în vederea lărgirii căii de rulare, reprofilarea drumului cu cilindrare cu adaos de balast, curățarea șanțurilor și a rigolelor, aducerea la profil a acostamentelor, desfundarea podețelor și așternerea de strat de balast stabilizat.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCel mai mare centru de transplant din România va fi construit la Cluj
Next articleClujul va avea primul cluster de educație din România
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

seven + seven =