Platforma de educație prin conținut video Eduboom vizează 3 milioane de utilizatori în România

Trimite și altora

Platforma de educație prin conținut video Eduboom.ro vizează să aibă aproximativ trei milioane de utilizatori la finalul anului 2024, comparativ cu 25.000 în prezent. Site-ul a fost lansat în noiembrie anul trecut și va putea fi utilizat gratuit până în septembrie 2021.

Platforma Eduboom.ro este susținută de o echipă de peste 50 de profesori de top din România și de o echipă de peste 200 de specialiști din Bulgaria.

Eduboom.ro oferă peste 1.200 de lecții video și mai mult de 800 de teste la Matematică și Limba și literatura română pentru elevii din clasele V-XII. Toate lecțiile și testele respectă programa școlară din România. Platforme are peste 25.000 de utilizatori care au vizualizat aproximativ 200.000 de lecții.

Până în aprilie anul viitor, Eduboom.ro pune la dispoziția utilizatorilor toate lecțiile necesare pentru clasele V-XII, conform programei școlare din România la Matematică, Limba și literatura română, Chimie, Fizică, Biologie, Geografie.

„Misiunea noastră este să facem din învățare un proces interesant și pe înțelesul tuturor, iar succesul pe care l-am înregistrat în primul nostru an școlar în România ne dă încredere.  Profesorii noștri sunt atent selectați dintre oameni cu expertiză solidă și devotați cauzei de îmbunătățire a educației din România. Ne bucură faptul că avem deja peste 25.000 de utilizatori, iar zilnic ni se alătură alți 700. Vom continua să dezvoltăm platforma, prin numărul de lecții și de materii abordate, și să-i asigurăm o creștere sustenabilă în viitor, contribuind, astfel, la modernizarea educației din România”, declară Darin Madzharov, fondator Eduboom.

Eduboom a fost lansată în 2012, în Bulgaria, unde a devenit cea mai mare platformă pentru educație, fiind folosită în peste 70% din școli. În Bulgaria, platforma are peste un milion de utilizatori și conține peste 17.000 de lecții video. Aceasta a fost distinsă cu peste 30 de premii pentru calitatea serviciilor furnizate.

Edubooma fost lansată de către Darin Madzharov, antreprenor care a studiat ingineria electrică și știința computerelor în Germania. El a început prin a filma câteva lecții pentru sora lui, care avea dificultăți de înțelegere a materiei la Matematică și la Chimie. Sora lui a trimis lecțiile și colegilor, acestea au avut succes, iar Darin s-a întors în Bulgaria pentru a pune bazele platformei de educație Eduboom.

În noiembrie anul trecut Eduboom s-a extins în România, luna aceasta s-a lansat în Spania și în Italia. În fiecare țară lecțiile sunt în limba țării respective și respectă programa școlară locală.

Comments

comments

SHARE
Previous article28 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2
Next article15 prototipuri software care ar putea debirocratiza instituțiile publice din România
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

10 + 11 =