Turismul medical renaște după pandemie

Trimite și altora

Turismul medical renaște la Cluj, pe măsură ce se relaxează restricțiile impuse de pandemie. Reluarea zborurilor către cele mai importante destinații din Europa a readus pacienții din străinătate în cabinetele medicilor stomatologi și oftalmologi, precum și în clinicile de chirurgie estetică.

Înainte de pandemie, Clujul primea în fiecare an mii de pacienți din străinătate. Din această primăvară, numărul lor a început să crească, pe măsura relaxării restricțiilor sanitare și a reluării zborurilor internaționale.

Pacienții străini sunt atrași de faptul că medicii români au o reputație foarte bună, iar cabinetele și clinicile din Cluj sunt dotate la cele mai înalte standarde internaționale.

În viitor, numărul pacienților din străinătate va continua să crească, pentru că tot mai multe companii de asigurări decontează tratamentele din România, spune medicul Adrian Lupșe.

Pacienții vin mai ales din Italia, Germania sau Marea Britanie, dar și din Franța sau Israel.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCreștere pentru exporturile românești de mobilă
Next articlePeste 11 000 de teste COVID-19, în 24 de ore VEZI câte cazuri au fost confirmate
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

17 − five =