Prefectura Clujului a mulțumit Spitalului Militar pentru implicarea în campania de vaccinare din mediul rural

Trimite și altora

În cursul zilei de marți, 20 iulie 2021, subprefectul județului Cluj, Irina Munteanu, s-a întâlnit la sediul Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca, în prezența doamnei colonel dr. Doina Baltaru, comandantul unității medicale, cu personalul medical militar și civil care a participat la Campania „Orașul vaccinează satul”.

„Doresc să adresez aprecierile și mulțumirile Instituției Prefectului pentru implicarea personalului Spitalului Militar în amplul proces de vaccinare din mediul rural, derulat în perioada mai-iulie. A fost o muncă în care echipele de vaccinare alcătuite din medici, asistenți medicali, paramedici, registratori și nu în ultimul rând cei din cadrul structurii de poliție militară, au acoperit 37 de comune la nivelul județului Cluj unde au fost vaccinate peste 1600 de persoane. Desigur, pentru desfășurarea cu succes a tuturor acestor misiuni a fost nevoie de o bună organizare și coordonare. Îi suntem recunoscători domnului locotenent-colonel Claudiu Pop, prezent la această întâlnire, pentru modul în care a reușit să pregătească fiecare zi de vaccinare în teritoriu și îi oferim o Diplomă de onoare din partea Instituției Prefectului” a spus subrefectul județului Cluj, Irina Munteanu.

La activitatea de la Spitalul Militar a mai participat și directorul Direcției de Sănătate Publică Cluj, Mihai Moisescu, care a transmis la rândul său felicitări personalul militar medical pentru contribuția la vaccinarea populației.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

2 − two =