Lucrări pe drumul Podeni – Moldovenești

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj a demarat lucrări de întreținere pe drumul județean 103G Podeni – Moldovenești – DN 75. Este vizat sectorul în lungime de peste 11 kilometri situat între pozițiile kilometrice 16+037 și 27+300.

Totodată, tronsonul situat pe raza localității Podeni urmează a fi și asfaltat.

În acest fel, la finalul lucrărilor, sectorul de drum situat între limita cu județul Alba și joncțiunea cu drumul national DN 75 va fi integral asfaltat, lucrările de asfaltare anterioare fiind executate în perioada anilor 2017 – 2019.

Lucrările vor consta în frezarea zonelor afectate, plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, reprofilarea drumului cu cilindrare cu adaos de balast, reprofilarea drumurilor laterale, completarea acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, prelungirea de podețe, refacerea timpanelor la podețe, montarea de parapeți metalici în zonele unde se impune acest lucru, așternerea stratului de balast stabilizat și așternerea covorului asfaltic.

Comments

comments

SHARE
Previous articleTrei municipii din Cluj, în topul celor mai performante administrații din țară
Next articleAeroportul din Cluj este al doilea din țară după numărul de pasageri
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

18 − 2 =