Comuna Ciucea își reactualizează Planul Urbanistic General

Trimite și altora

Președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, a semnat certificatul de urbanism necesar în vederea reactualizării Planului Urbanistic General (P.U.G.) pentru comuna clujeană Ciucea.

Necesitatea actualizării acestei documentații ce vizează intravilanul și extravilanul a două sate, cu o suprafață totală de peste 4.400 hectare și în care locuiesc circa 1.500 de clujeni, a fost determinată de dezvoltarea accentuată a comunei și de noile realități socio-economice din zonă. În plus, PUG-ul aflat în vigoare în acest moment este foarte vechi, el fiind întocmit în anul 1998.

„??? ????? ?????? ?? ????? ???????? ?????????? ??????????? ?????????? ?? ??????????? ?? ?????????? ?? ???????? ??????????, ???? ?????? ?? ?????????? ????????? ??? ?? ??????????? ?????????, ??????????-?? ???????? ? ?????????? ??????? ?? ???????? ? ?????????? ?????”, a precizat Tișe.

Până în acest moment au întocmit noi documentații urbanistice 13 comune clujene, restul UAT-urilor fiind ori în plin proces de actualizare, ori documentațiile acestora se află încă în termenul de valabilitate.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY