Lucrări de întreținere pe drumul Sălicea-Micești-Tureni

Trimite și altora

Consiliul Județean (CJ) Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere pe un sector al drumului județean 103Z Sălicea (DJ 107R) – Micești – Tureni (DJ 103G).

Astfel, între pozițiile kilometrice 0 și 9+560, se află în plină derulare, pe sectoare, lucrări de lărgire a căii de rulare de la 4 la 6 metri, respectiv de reprofilare cu așternere de piatră cilindrată. De asemenea, în cadrul acestor intervenții se vor reabilita mai multe podețe, decolmata șanțurile și executa defrișări și tăieri de vegetație.

“𝘍𝘪𝘪𝘯𝘥 𝘶𝘯 𝘥𝘳𝘶𝘮 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘴𝘵𝘳𝘢𝘣𝘢𝘵𝘦 𝘰 𝘻𝘰𝘯𝘢 𝘤𝘶 𝘯𝘶𝘮𝘦𝘳𝘰𝘢𝘴𝘦 𝘰𝘣𝘪𝘦𝘤𝘵𝘪𝘷𝘦 𝘥𝘦 𝘢𝘨𝘳𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵, 𝘢𝘮 𝘥𝘦𝘤𝘪𝘴 𝘴𝘢 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘳𝘷𝘦𝘯𝘪𝘮 𝘱𝘦 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵 𝘥𝘳𝘶𝘮 𝘫𝘶𝘥𝘦𝘵𝘦𝘢𝘯 𝘪𝘯 𝘳𝘦𝘨𝘪𝘮 𝘥𝘦 𝘶𝘳𝘨𝘦𝘯𝘵𝘢. 𝘓𝘶𝘤𝘳𝘢𝘳𝘪𝘭𝘦 𝘷𝘰𝘳 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘳𝘪𝘣𝘶𝘪 𝘭𝘢 𝘪𝘮𝘣𝘶𝘯𝘢𝘵𝘢𝘵𝘪𝘳𝘦𝘢 𝘤𝘪𝘳𝘤𝘶𝘭𝘢𝘵𝘪𝘦𝘪 𝘢𝘶𝘵𝘰𝘷𝘦𝘩𝘪𝘤𝘶𝘭𝘦𝘭𝘰𝘳 𝘴𝘪 𝘭𝘢 𝘴𝘤𝘶𝘳𝘵𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘵𝘪𝘮𝘱𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘵𝘳𝘢𝘯𝘴𝘱𝘰𝘳𝘵“, a declarat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

La finalul acestor lucrări, în funcție de resursele financiare alocate, pe acest sector de drum urmează să fie turnat un strat de covor asfaltic, astfel încât drumul județean 103 Z să fie integral asfaltat.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

11 + one =