Blue Air va opera trei noi zboruri spre Grecia

Trimite și altora

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunță debutul a trei destinații de vacanţă din Grecia, respectiv Zakynthos, Heraklion și Rhodos, operate de către compania aeriană Blue Air, din sezonul de vară al anului 2022. 

Grecia este o țară care atrage milioane de turiști din toată lumea. Se află și în topul preferințelor românilor. „Tărâmul zeilor” asigură experiențe inedite prin tot ce are de oferit turiștilor: peisaje paradisiace, plaje cu ape azurii și nisip fin, experiențe culinare de neuitat, numeroase obiective turistice, istorie și tradiție.

Noile rute adăugate rețelei de rute Blue Air pentru sezonul de vară 2022 completează selecția atractivă de destinații de agrement pentru sezonul de vară următor. Zborurile spre aceste destinații vor fi operate din luna iunie 2022, cu câte două frecvențe pe săptămână, oferind noi opțiuni atractive de călătorie spre Grecia și răspunzând necesităților de conectivitate pe segmentul de trafic turistic.

Rutele care vor conecta Clujul de Zakynthos, Heraklion și Rhodos și care vor facilita călătoriile spre insulele grecești atât pentru clujeni, cât și pentru pasagerii din întreaga regiune a Transilvaniei, sunt disponibile spre vânzare și vor fi operate de compania aeriană Blue Air, conform următorului program de operare:

Destinația Debut rută Zile de operare Program de operare
Heraklion 7 iunie 2022 Marți și Sâmbătă CLJ 17:40- HER 20:00
HER 20:45 – CLJ 22:55
Rhodos 8 Iunie 2022 Miercuri și Duminică CLJ 06:30- RHO 08:55
RHO 09:40- CLJ 12:10
Zakynthos 9 iunie 2022

 

Joi și Duminică CLJ 12:50- ZTH 14:55
ZTH 15:40- CLJ 17:40

                                                                                                   Observație: Orarul de zbor reprezintă orele locale de aterizare/decolare şi poate suferi modificări

Viorel Federiga, preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, a transmis cu această ocazie: „Decizia companiei aeriene Blue Air de a opera trei destinații noi de vacanță începând din sezonul de vară 2022, vine în întâmpinarea unei cereri tot mai mari pentru acest segment de zbor și oferă agențiilor de turism și pasagerilor posibilitatea de programare timpurie a vacanțelor pentru anul 2022, cu plecare de pe Aeroportul Internațional Cluj.”

David Ciceo, directorul deneral al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, a declarat: „Noile destinații spre Grecia vor îmbogăți oferta de zboruri turistice oferite pasagerilor Aeroportului Internațional Cluj și reprezintă încă o confirmare a angajamentului companiei Blue Air de a-și dezvolta activitățile de pe Aeroportul Internațional Cluj.”

Comments

comments

SHARE
Previous articleNASA Space Apps Challenge dă startul înscrierilor
Next articleClujToday: WizzAir recrutează 800 de însoțitori de bord
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

five × three =