Platforma de educație Eduboom: Fiecare elev vizionează 5 lecții și rezolvă 3 teste în medie pe zi

Trimite și altora

Utilizatorii platformei de educație prin conținut video Eduboom.ro folosesc platforma pentru a viziona cinci lecții și a rezolva trei teste în medie pe zi. Până acum aceștia au vizionat lecțiile de 260.000 de ori. Compania are în plan ca până la finalul anului să publice 300 de lecții și teste în fiecare lună.

În prezent, Eduboom.ro oferă lecții pentru elevii din clasele V-XII. Eduboom.ro are peste 35.000 de utilizatori înregistrați.

Utilizatorii care se înregistrează acum vor beneficia de acces gratuit până la finalul lunii septembrie.

”Cele 3 tipuri de abonamente disponibile sunt pe 6, 12 și 24 de luni. Pentru început, abonații vor beneficia de o reducere de 50% a abonamentului, plătind astfel între 45 și 80 lei pe lună. Utilizatorii care nu plătesc abonament vor putea accesa gratuit cinci lecții video și teste pentru fiecare materie, precum și secțiunea de dezvoltare personală.

În prezent, Eduboom oferă peste 2500 de lecții și teste și vizează ca până la finalul anului să publice lunar alte 300 de lecții și teste.

Astfel, managementul plaftormei de educație are în plan ca până la sfârșitul 2021 să încarce toate lecțiile video aferente principalelor materii pentru clasele V-XII (matematică, limba și literatura românâ, fizică, chimie, biologie) și să înceapă să includă lecții și pentru clasele I-IV”, spun reprezentanții platformei.

Lecțiile și testele respectă programa școlară națională. Ele au fost realizate de 60 de profesori de top din România. Numărul profesorilor va crește la 100 până la finalul anului.

„În medie, un utilizator care intră pe platforma noastră vizualizează cinci lecții video și rezolvă trei teste pe zi. La fel ca în alte țări, materia de care elevii se tem cel mai tare este matematica. Dar observăm mereu același fenomen: elevii urmăresc câteva lecții, rezolvă câteva teste și apoi văd că se descurcă din ce în ce mai bine. Notele lor cresc, iar asta le dă încredere în ei. Ne bucurăm că Eduboom poate avea un impact atât de mare în viața elevilor, dar și la nivel social având în vedere importanța educației pentru o țară”, declară Darin Madzharov, fondator Eduboom.

Eduboom a fost lansată în 2012, în Bulgaria, unde a devenit cea mai mare platformă pentru educație. În prezent, este folosită în peste 70% din școli. Aceasta a fost distinsă cu peste 30 de premii pentru calitatea serviciilor furnizate.

Platforma de educație prin conținut video Eduboom.ro vizează 3 milioane de utilizatori în România până la finalul 2024. În prezent, Eduboom își desfășoară activitatea în Bulgaria, România, Spania și Italia.

Comments

comments

SHARE
Previous articleAHK: Blocajele în lanțurile de aprovizionare și creșterile de prețuri lovesc puternic în economie
Next articleLucrări pe drumul județean Ciucea – Vânători
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

sixteen + 4 =