UMF Iuliu Hațieganu face, la cerere, teste pentru depistarea coronavirusului

Trimite și altora

Tot mai multe țări europene impun restricții de călătorie românilor, din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru a fi admiși în țări precum Croația sau Austria, românii au nevoie de teste pentru depistarea coronavirusului. Astfel de teste la cerere pot fi efectuate atât în spitale de stat, cât și în clinici private. Mai nou, astfel de teste pot fi efectuate și la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”.

Impunerea restricțiilor de călătorie în străinătate pentru români  a dus la creșterea cererii de teste pentru depistarea coronavirusului.

Testele pentru depistarea coronavirusului pot fi efectuate, mai nou, și la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”, spune rectorul Anca Buzoianu.

Astfel de teste pot fi făcute, la cerere, contra cost, și la spitalele de stat. Costul unui test pentru depistarea coronavirusului variază între 300 și 400 de lei.

Comments

comments

SHARE
Previous articleAplicația de nutriție și antrenament Wello, descărcată de peste 10000 de ori
Next articleBani europeni pentru infrastructura CFR din județul Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

one × two =