Un nou spațiu pentru co-working în Cluj

Trimite și altora

Compania Transilvania Trek a deschis un nou spațiu pentru co-working și închiriere birouri în Cluj-Napoca, pe strada Brașov nr 2-4. Beerow oferă o soluție flexibilă, generoasă și accesibilă companiilor, angajaților, freelancerilor și nomazilor digitali, în procesul de adaptare la formatul de muncă remote, online sau “project based”, pe termen scurt, mediu sau lung. Rezervarea spațiului de lucru poate fi realizată online, prin platformă și aplicație proprie, cu opțiuni configurabile pentru tipul de spațiu, capacitate și acces suplimentar. De la ‘dedicated desk’ la standard ‘office space’ la ‘office suite’, acces la săli de ședință, spații pentru evenimente private, sau evenimente dedicate comunității.

“Marca Beerow a fost lansată în iunie 2021 la Cluj și aduce în piață spații de birou pentru firme mici si mijlocii și pentru freelanceri, spatii pozitionate în zone centrale, urbane, ușor accesibile. Astfel, Beerow se potriveste clădirilor cu o suprafață între 500 si 2500mp, situate în centrul orașelor.

Promisiunea mărcii către consumatori se sprijină pe valorile: flexibilitate, ospitalitate și confort. Flexibilitate în contractare, ospitalitate față de chiriași și vizitatori și confort pentru toți cei din clădire.

Promisiunea mărcii către proprietari se sprijină pe optimizarea profitului și a cash flow-ului.

În acest moment, avem un spațiu deschis la Cluj și încă două spații în curs de amenajare în Cluj și ne uităm la primele două spații în București la început de 2022. În același timp căutăm oportunități de extindere prin franciză la nivel national” a spus Andreea Balaj, director general la Transilvania Trek.

Comments

comments

SHARE
Previous articleiELM și-a dublat vânzările în 2020
Next articleEuroparlamentarul Nicu Ștefănuță a obținut mai mulți bani pentru Sănătate
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

1 × four =