SanoPass lansează abonamentele de fitness cu servicii medicale incluse

Trimite și altora

SanoPass, cea mai mare platformă care conectează, digitalizează și integrează servicii de prevenție medicală în România, anunță extinderea ofertei de servicii prin lansarea SanoPass FIT, un instrument prin care oferă beneficiarilor săi acces la o rețea vastă de săli de fitness, în mai multe orașe din țară, plus zeci de ore de antrenamente online. Abonamentele de fitness includ și acces la o rețea de peste 900 de clinici medicale.

SanoPass a reușit să atragă în rețea, într-un timp foarte scurt, peste 80 de cluburi de fitness. Obiectivul companiei pentru acest an este acela de a oferi utilizatorilor acces la 250 de locuri. Printre operatorii de fitness parteneri în acest moment se numără cluburi individuale sau rețele precum Sweat Concept, 700 Fit Club, Ladyfit Gym, Neby Fitness sau StayFit Gym. SanoPass continuă procesul de extindere al rețelei de cluburi de profil și dorește ca, până la finalul anului, să motiveze peste două mii de persoane să aleagă mișcarea ca stil de viață.

„SanoPass înseamnă acces la sănătate, iar un stil de viață activ este esențial în acest sens. Lansăm abonamentul SanoPass FIT pentru a oferi acces ușor la servicii medicale și o rețea de antrenori experimentați, pentru o abordare integrată a obiectivelor personale. SanoPass FIT permite acces nelimitat la săli de sport din București și alte orașe și libertatea de a alege dintr-o varietate de locații și tipuri de mișcare fizică, indiferent de nivelul de pregătire”, a declarat Andrei Vasile, reprezentant al SanoPass.

Serviciul SanoPass FIT poate fi achiziționat în cadrul unui abonament cu plată lunară sau integrală pe 12 luni, cu servicii medicale incluse.

„Am decis crearea unui produs unic și inovator, respectiv abonamentul la fitness care include și acces la o vastă rețea de medici. Credem în puterea acestui produs, dar mai ales în faptul că motivația cea mai puternică pentru a deveni activ este menținerea sau îmbunătățirea stării de sănătate. Am creat un pachet atractiv de lansare, astfel încât, costul sau ușurința în accesarea serviciilor, nu mai pot fi invocate ca argumente pentru a nu face sport și a nu schimba chiar azi stilul de viață în unul sănătos!”, a declarat Delia Iliasa, reprezentantă a SanoPass.

Aplicația SanoPass are peste 20.000 utilizatori și oferă acces la o rețea națională de 900 de clinici partenere și 80 de săli de fitness. Abonamentele SanoPass conțin servicii de medicina muncii, consultații, investigații, analize medicale, stomatologie, nutriție, psihologie, fizioterapie, imagistică avansată, dar și fitness și aerobic. Pe lângă acestea, platforma oferă acces la asigurători, farmacie online și telemedicină non-stop.

Comments

comments

SHARE
Previous articleNordis Group, Sponsor Oficial al Pavilionului României în cadrul Expo 2020 Dubai
Next articleDB Schenker anunță inaugurarea unui nou terminal de cross-dock în Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

16 − eight =