Drumul din localitatea Sic a fost asfaltat

Trimite și altora

Consiliul Județean (CJ) Cluj a finalizat lucrările de asfaltare pe raza localității Sic, situată pe drumul județean 109D.

„??????? ?? ????????????? ??????????? ?? ?????? ?????? ?????????? ??? ????, ?????? ??????? ?????????? ???????? ?? ?????????? ???? ????? ????? ????? ??? ????? ????????? ?? ???? ??????? ???????? ??? ????, ?????? ?????????? ?? ?? ??????, ????? ????????? ?? ?? ???????? ??? ?????????? ???????? ????????????? ?? ?? ???”, susține președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

În ansamblu, lucrările de întreținere derulate de forul administrativ județean pe DJ 109D vizează sectorul în lungime de aproximativ 18 kilometri care începe la intersecția cu DJ 109C și continuă pe direcția Nicula – Săcălaia – Sic – Coasta. În cadrul acestora, a fost asfaltat sectorul cuprins între pozițiile kilometrice 10+000 și 15+000, cel care tranzitează și localitatea Sic.

În vederea completei finalizări a lucrărilor urmează a mai fi executate intervenții constând în tratarea burdușirilor și a tasărilor, plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică precum și realizarea de șanțuri și acostamente pe restul tronsonului vizat.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY