Drumul din localitatea Sic a fost asfaltat

Trimite și altora

Consiliul Județean (CJ) Cluj a finalizat lucrările de asfaltare pe raza localității Sic, situată pe drumul județean 109D.

„𝐴𝑙𝑎𝑡𝑢𝑟𝑖 𝑑𝑒 𝑖𝑚𝑏𝑢𝑛𝑎𝑡𝑎𝑡𝑖𝑟𝑒𝑎 𝑐𝑜𝑛𝑑𝑖𝑡𝑖𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑑𝑒 𝑡𝑟𝑎𝑓𝑖𝑐 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑙𝑜𝑐𝑢𝑖𝑡𝑜𝑟𝑖𝑖 𝑑𝑖𝑛 𝑧𝑜𝑛𝑎, 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑙𝑢𝑐𝑟𝑎𝑟𝑖 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑟𝑖𝑏𝑢𝑖𝑒 𝑒𝑠𝑒𝑛𝑡𝑖𝑎𝑙 𝑙𝑎 𝑎𝑠𝑖𝑔𝑢𝑟𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑢𝑛𝑢𝑖 𝑎𝑐𝑐𝑒𝑠 𝑓𝑎𝑐𝑖𝑙 𝑐𝑎𝑡𝑟𝑒 𝑚𝑎𝑖 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑒 𝑜𝑏𝑖𝑒𝑐𝑡𝑖𝑣𝑒 𝑑𝑒 𝑚𝑎𝑟𝑒 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑟𝑒𝑠 𝑡𝑢𝑟𝑖𝑠𝑡𝑖𝑐 𝑑𝑖𝑛 𝑧𝑜𝑛𝑎, 𝑝𝑟𝑒𝑐𝑢𝑚 𝑀𝑎𝑛𝑎𝑠𝑡𝑖𝑟𝑒𝑎 𝑑𝑒 𝑙𝑎 𝑁𝑖𝑐𝑢𝑙𝑎, 𝐿𝑎𝑐𝑢𝑙 𝑠𝑡𝑖𝑢𝑐𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑑𝑒 𝑙𝑎 𝑆𝑎𝑐𝑎𝑙𝑎𝑖𝑎 𝑠𝑎𝑢 𝑅𝑒𝑧𝑒𝑟𝑣𝑎𝑡𝑖𝑎 𝑛𝑎𝑡𝑢𝑟𝑎𝑙𝑎 𝑆𝑡𝑢𝑓𝑎𝑟𝑖𝑠𝑢𝑟𝑖𝑙𝑒 𝑑𝑒 𝑙𝑎 𝑆𝑖𝑐”, susține președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

În ansamblu, lucrările de întreținere derulate de forul administrativ județean pe DJ 109D vizează sectorul în lungime de aproximativ 18 kilometri care începe la intersecția cu DJ 109C și continuă pe direcția Nicula – Săcălaia – Sic – Coasta. În cadrul acestora, a fost asfaltat sectorul cuprins între pozițiile kilometrice 10+000 și 15+000, cel care tranzitează și localitatea Sic.

În vederea completei finalizări a lucrărilor urmează a mai fi executate intervenții constând în tratarea burdușirilor și a tasărilor, plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică precum și realizarea de șanțuri și acostamente pe restul tronsonului vizat.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

18 − 14 =