România, prezentă la târgul ExpoReal Munchen

Trimite și altora

România este din nou prezentă la târgul ExpoReal Munchen. Standul României a fost organizat de asociația care reunește cele mai multe companii cu capital german, AHK România.

”Târgul Expo Real, aflat anul acesta la a 23-a ediţie, reprezintă pentru co-expozanţii români o oportunitate excelentă de a întâlni şi interacţiona cu participanți din peste 70 de ţări, fiind un pandant al networking-ului internaţional, al proiectelor de anvergură, al investiţiilor şi finanţărilor transfrontaliere. Aici se reunesc toate verigile lanţului valoric din domeniu – de la dezvoltatori de proiecte, investitori şi finanțatori, la regiuni economice şi oraşe – transformând expoziţia într-un eveniment unic pe piaţa internaţională.

Din standul României, cu coordonatele A1.224, fac parte reprezentanți ai autorităților locale care sunt în căutare de investitori interesaţi de amplasamente la noi în ţară precum și cei ai mediului economic privat, având ca activități de bază dezvoltarea de parcuri industriale, servicii logistice integrate, servicii de proiectare și arhitectură, construcții civile și industriale:

– AFI Europe

– Alma Consulting SRL

– orașul Buzău

– Ceetrus

– orașul Iași

– Parcul industrial și tehnologic Siret

– Olimpian Parks

– orașul Reșița

– Rec Partners

– Sagului Logistic Center

– Speedwell

– WDP Development Romania SRL.

De asemenea prezente sunt cele doua asociații de profil, Asociația Română a Investitorilor în Real Estate și Bucharest Real Estate Club. România mai este prezentă la expoziția de la München cu standul Transilvania Evolution, stand ce reprezintă autoritatea locală precum și antreprenorii din regiunea Clujului”, spun reprezentanții AHK România.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY