Investiție de 2,7 milioane de euro într-un centru medical de ultimă generație de la Cluj

Trimite și altora

În urma unei investiții totale de 2,7 milioane de euro, Centrul Medical de ultimă generație Affidea/Hiperdia din Cluj-Napoca devine cel mai mare centru medical Affidea din Cluj și, în urma investiției, își extinde gama de servicii oferite, intrând și pe segmentul consultațiilor.

„Sănătatea pacienților este prioritatea noastră, motiv pentru care continuăm să investim permanent atât în tehnologie, cât și în echipamente medicale de ultimă generație, pentru a crea un mediu favorabil atragerii celor mai buni specialiști din țară care să lucreze în clinicile noastre,” a precizat Country Manager Affidea România, Răzvan Predica.

Noul Centru, situat pe strada strada Republicii, la nr. 105 A, își diversifică gama de servicii, pe segmentul de imagistică medicală și medicină de laborator, și devine primul centru Affidea din Cluj care oferă și servicii de consultații medicale, acoperind un total de 14 specialități (cardiologie, chirurgie generală, oncologie, neurologie, ortopedie, ORL ș.a.)

La noul Centru Hiperdia – parte a Grupului Affidea din Cluj lucrează 50 medici specialiști, reprezentând elita medicală a județului Cluj.

Aproape 50% din totalul investiției de la Centrul Affidea/Hiperdia este reprezentat de achiziția de echipamente medicale de ultimă generație (produse de General Electric sau Siemens) astfel încât acesta devine cea mai mare clinică specializată în imagistică medicală din municipiul Cluj-Napoca, acoperind servicii precum precum CT (computer tomograf), RMN (rezonanță magnetică), ecografie – inclusiv ecografie cardiovasculară și X-Ray – radiologie convențională. Pe segmentul testelor de laborator, aici se vor putea efectua teste de biochimie, hematologie, imunologie sau microbiologie.

Ce servicii va oferi noul Centru Affidea/Hiperdia de la Cluj:

Imagistică medicală:
Computer Tomograf – CT
RMN – Rezonanţă Magnetică
Mamografie
Osteodensitometrie (DEXA)
Ecografie
Ecografie Cardiovasculară
Radiologie convenţională – X-Ray
Consultații medicale:

Balneofizioterapie și recuperare medicală:
Cardiologie
Chirurgie Generală
Endocrinologie
Hematologie
Medicină Internă
Neurochirurgie
Neurologie
Oncologie
Ortopedie
ORL- Otorinolaringologie
Pneumoftiziologie
Psihiatrie
Reumatologie
Urologie

Teste specializate de laborator:
Biochimie
Hematologie
Imunologie
Microbiologie

În anul 2019, Grupul Affidea a achiziționat toate centrele Hiperdia, inclusiv pe cel din Cluj, localizat pe Str. Republicii 105 A. La momentul achiziției, centrul Hiperdia oferea o gamă limitată de servicii de imagistică medicală și teste de laborator.

“Grupul Affidea deține în acest moment un hub medical – un portofoliu de 3 clinici ultraperformante în Municipiul Cluj – Napoca, localizate în același areal, în zona centrală a orașului, ce însumează o investiție totală de peste 10 milioane de euro la nivel local. Prin modernizarea și extinderea noului centru ne consolidăm poziția de lider pe segmentul de imagistică, răspunzând în același timp nevoilor de servicii medicale private din zonă prin dezvoltarea segmentelor de consultații și analize de laborator,” a mai declarat Predica.

Grupul Affidea deține, în Cluj, Clinica Affidea de pe strada Cireșilor, de la nr. 15C, care oferă exclusiv servicii de imagistică medicală (CT, ecografie, mamografie, radiologie convențională, RMN) și prin intermediul CT Clinic Cluj (Str. Republicii Strada nr. 65-67), care oferă servicii nișate de imagistică, pe segmentul oncologic (PET/ CT – diagnostic oncologic și monitorizarea pacienților oncologici aflați sub tratament).

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY