KPMG Legal – Toncescu și Asociații anunță numirea unui nou partener și promovări interne

Trimite și altora

Societatea de avocatură KPMG Legal – Toncescu și Asociații SPARL anunță cooptarea lui Alexandru Mocănescu ca nou partener și coordonator al practicii de imobiliare. În același timp, au avut loc două promovări interne în domenii cheie – Călin Dragoman care a devenit director senior asociat în echipa de litigii și, respectiv, Dragoș Iamandoiu, care a devenit director senior asociat în echipa de corporații, fuziuni și achiziții.

Alexandru Mocănescu a lucrat timp de peste 12 ani în societăți de avocatură de prestigiu, responsabil pentru o gamă largă de domenii de practică, cum ar fi dreptul concurenței și litigii, energie și imobiliare – care a devenit adevărata sa vocație. El este un avocat cu o dublă pregătire – absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității București și al programului MBA al HEC Paris, cu specializare în strategie de afaceri și finanțe; și-a continuat studiile și a obținut și certificate de economie și finanțe imobiliare al London School of Economics

Laura Toncescu, director partener al KPMG Legal – Toncescu și Asociații adaugă: “Cu Alexandru am câștigat un membru al echipei extrem de competent si foarte apreciat de clienți și colegi. Alexandru aduce abilități și experiență semnificative echipei noastre, în special în domeniile real estate (n.r. – imobiliare) și construcții, dar și în proiecte de ESG (n.r. – mediu, social, guvernanță). Cooptarea sa reflectă cererea în continuă creștere pentru consultanță juridică în aceste domenii și, în același timp, demonstrează abordarea noastră strategică în dezvoltarea capabilităților (n.r. – capacităților) noastre și preocuparea pentru a oferi clienților soluții inovative (n.r. – inovatoare), complete și eficiente”.

Alexandru Mocănescu comentează despre numirea sa: „Sunt onorat să accept poziția de partener în cadrul KPMG Legal – Toncescu și Asociații. KPMG Legal este o societate foarte dinamică, care se bucură de accesul la vastele resurse globale ale KPMG, inclusiv un hub digital (n.r. – platformă digitală) care dezvoltă soluții digitale „tailor made” (n.r. – ”croite”) pentru clienți. Aceste resurse, împreună cu o echipă extrem de bine pregatită profesional, orientată spre inovație și de o calitate umană deosebită, creează un avantaj competitiv extraordinar. Prin aderarea la KPMG Legal, voi avea oportunitatea să pun la dispoziția clienților, pe lângă experiența și dedicația mea, o serie de soluții inovative (n.r. – inovatoare) de eficientizare și digitalizare a soluțiilor juridice. Astfel, vom putea reduce sau chiar elimina costurile cu munca juridică repetitivă și ne vom putea concentra împreună pe asistența juridică care aduce într-adevar valoare clienților.”

Vlad Peligrad, partener, cap al proceselor și rezolvării disputelor, KPMG Legal – Toncescu și Asociații, spune: “Ne bucurăm că ni se alătura încă un coleg experimentat, Alex Mocănescu, a cărui personalitate și expertiză (n.r. – experiență) se potrivesc perfect cu echipa noastră. Am observat succesul lui pe parcursul carierei și a devenit evident că avem valori și o viziune asupra viitorului similare. Ma bucur că Alex ni se alătură într-o perioadă de dezvoltare semnificativă a societății noastre și în contextul încă a unui an foarte bun profesional”.

În ceea ce privește promovările interne, Dragoș Iamandoiu, din echipa corporații, fuziuni și achiziții, și Călin Dragoman, din practica de soluționare a disputelor, au fost numiți directori seniori asociați de la 1 octombrie. Noile lor poziții le vor permite să își consolideze rolurile în domeniile cheie pe care se concentrează și în care au au avut deja un puternic impact.

Comments

comments

SHARE
Previous articleAsfalt pe drumul județean Bărăi-Sava
Next articleAproape 15 000 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

11 + nineteen =