Trimite și altora

O asociație din Cluj va renova trei cabinete medicale din mediul rural, din județ. Este vorba de cabinete medicale care deservesc peste 10.000 de oameni. În prezent, medicii care lucrează acolo sunt nevoiți să își desfășoare activitatea în condiții dificile. Din această toamnă, lucrurile se vor schimba datorită generozității celor care au participat la programul Walking Month. Prin intermediul acestuia, oamenii au fost încurajați să meargă o lună pe jos la muncă și să doneze banii economisiți cu combustibilul sau taxiurile unei cauze sociale.

Situația cabinetelor medicale din mediul rural nu este deloc una fericită. În aceste condiții, membrii Asociației Prima Dată Acasă au decis să strângă bani pentru a renova trei cabinete medicale din mediul rural. Ei au strâns donații de la mai mult de 2.000 de clujeni care au participat la programul Walking Month, după cum spune reprezentantul acestei asociații, Andrei Aroneț, prezent la Via Cluj TV.

Situația unora dintre cabinetele care vor fi renovate este foarte proastă. Cel din comuna Cășeiu nu are sistem de încălzire, spune medicul Rodica Mezei.

Pe lângă cabinetul din Cășeiu, vor fi mai renovate cel din comuna Câțcău și cel din satul Gheorgheni, comuna Feleacu. Pentru a finanța aceste lucrări, asociația clujeană a strâns peste 400.000 de lei.

Comments

comments

SHARE
Previous articleNorvegia se află pe prima poziție în topul țărilor din 
Net Zero Readiness Index
Next article12 474 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, la nivel național
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

12 − three =