Clujenii de la Komoder își deschid un showroom în București

Trimite și altora

Retailerul clujean Komoder, producător de fotolii de masaj, a inaugurat recent la București un nou showroom, în zona Cotroceni, în locul fostei Ambasade a Mexicului, pe strada Dr. Louis Pasteur 22. Investiția, în valoare de 100.000 de euro, a cuprins intervenții minimale în arhitectura și designul interior al casei.

Showroom-ul se desfășoară pe o suprafață de 300mp, pe două niveluri, iar clienții pot descoperi toate cele 25 de produse ale Komoder, inclusiv ultimele modele lansate, Komoder Titan II și varianta revoluționară Komoder Luxury II – cu funcții de monitorizare și informare în timp real a stării de sănătate a utilizatorului prin sistemul de monitorizare a pulsului, a nivelului de oxigen și a microcirculației.

„Achiziția unui fotoliu Komoder înseamnă o investiție în propria sănătate. Prin noul showroom, vrem ca cei care ne trec pragul să testeze întâi toate tipurile disponibile de fotolii, să aibă propria experiență de fotoliu high-tech și să înțeleagă cum își pot îmbunătăți calitatea vieții prin relaxarea oferită de un astfel de fotoliu”, explică Adrian Rus, fondator Komoder.

Pentru Komoder perioada pandemiei a adus creșteri de vânzări, în primul rând pentru că oamenii au făcut mai puțină mișcare și aveau nevoie de un ajutor real în atenuarea durerilor lombare sau doar ca mijloc de relaxare.

Compania a ajuns la o cifră de afaceri de cinci milioane de euro în 2020, fiind aproape dublată comparativ cu 2019. Retailerul de fotolii de masaj și-a dublat numărul de angajați de la 30 în 2019 la 60 în 2021. Flota proprie de transport a produselor numără în acest moment 15 mașini.

Comments

comments

SHARE
Previous articleVezi câte persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul pandemic în ultimele 24 de ore
Next articleDrumul din localitățile Iclod, Aluniș, Corneni a fost asfaltat integral
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 + 8 =