Boxe și spații pentru birouri, disponibile pentru chirie, la Agro Transilvania

Trimite și altora

Centrul Agro Transilvania, cea mai mare și mai modernă piață agro-alimentară din județul Cluj, pune la dispoziția celor interesați 7 boxe de refrigerare pentru produse vegetale și animale, respectiv 5 spații de birouri.

Boxele de refrigerare sunt dintre cele mai moderne existente la ora actuală și au o suprafață cuprinsă între 22 și 26 mp. Ele sunt formate din spațiul propriu-zis de depozitare, care cuprinde un sistem de monitorizare a factorilor de microclimat la nivel de produs, și un birou adiacent de cca. 9 mp, prevăzut cu lavoar, AC și internet.

Birourile aflate la închiriere au fost renovate în cursul acestui an la standarde europene. Ele au lumină naturală, dețin internet, AC, vestiar, grup sanitar, etc.

„𝐶ℎ𝑖𝑎𝑟 𝑑𝑎𝑐𝑎 𝑜𝑑𝑎𝑡𝑎 𝑐𝑢 𝑣𝑒𝑛𝑖𝑟𝑒𝑎 𝑠𝑒𝑧𝑜𝑛𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑟𝑒𝑐𝑒 𝑎𝑐𝑡𝑖𝑣𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝑑𝑒 𝑝𝑒 𝑝𝑙𝑎𝑡𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎 𝑝𝑖𝑒𝑡𝑒𝑖 𝑖𝑛 𝑎𝑒𝑟 𝑙𝑖𝑏𝑒𝑟 𝑠-𝑎 𝑑𝑖𝑚𝑖𝑛𝑢𝑎𝑡, 𝑠𝑝𝑎𝑡𝑖𝑖𝑙𝑒 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑟𝑖𝑜𝑎𝑟𝑒 𝑑𝑒𝑠𝑡𝑖𝑛𝑎𝑡𝑒 𝑑𝑒𝑝𝑜𝑧𝑖𝑡𝑎𝑟𝑖𝑖 𝑝𝑟𝑜𝑑𝑢𝑠𝑒𝑙𝑜𝑟 𝑎𝑢 𝑟𝑎𝑚𝑎𝑠 𝑒𝑥𝑡𝑟𝑒𝑚 𝑑𝑒 𝑎𝑡𝑟𝑎𝑐𝑡𝑖𝑣𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑝𝑟𝑜𝑑𝑢𝑐𝑎𝑡𝑜𝑟𝑖. 𝐷𝑒 𝑎𝑙𝑡𝑓𝑒𝑙, 𝑔𝑟𝑎𝑑𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝑜𝑐𝑢𝑝𝑎𝑟𝑒 𝑎𝑙 𝑠𝑝𝑎𝑡𝑖𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑙𝑎 𝐴𝑔𝑟𝑜 𝑇𝑟𝑎𝑛𝑠𝑖𝑙𝑣𝑎𝑛𝑖𝑎 𝑒𝑠𝑡𝑒, 𝑖𝑛 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡 𝑚𝑜𝑚𝑒𝑛𝑡, 𝑑𝑒 𝑛𝑢 𝑚𝑎𝑖 𝑝𝑢𝑡𝑖𝑛 𝑑𝑒 93,69%. 𝑉𝑜𝑚 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑖𝑛𝑢𝑎 𝑖𝑛𝑣𝑒𝑠𝑡𝑖𝑡𝑖𝑖𝑙𝑒 𝑖𝑛 𝑐𝑎𝑑𝑟𝑢𝑙 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡𝑒𝑖 𝑠𝑜𝑐𝑖𝑒𝑡𝑎𝑡𝑖 𝑎𝑓𝑙𝑎𝑡𝑒 𝑠𝑢𝑏 𝑎𝑢𝑡𝑜𝑟𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝐶𝑜𝑛𝑠𝑖𝑙𝑖𝑢𝑙𝑢𝑖 𝐽𝑢𝑑𝑒𝑡𝑒𝑎𝑛 𝐶𝑙𝑢𝑗 𝑎𝑠𝑡𝑓𝑒𝑙 𝑖𝑛𝑐𝑎̂𝑡 𝑃𝑖𝑎𝑡𝑎 𝑑𝑖𝑛 𝐷𝑒𝑧𝑚𝑖𝑟 𝑠𝑎 𝑟𝑎𝑚𝑎𝑛𝑎 𝑢𝑛 𝑒𝑡𝑎𝑙𝑜𝑛 𝑠𝑖 𝑢𝑛 𝑚𝑜𝑑𝑒𝑙 𝑑𝑒 𝑏𝑢𝑛𝑒 𝑝𝑟𝑎𝑐𝑡𝑖𝑐𝑖 𝑝𝑟𝑖𝑛𝑡𝑟𝑒 𝑐𝑒𝑙𝑒 𝑠𝑖𝑚𝑖𝑙𝑎𝑟𝑒 𝑑𝑖𝑛 𝑟𝑒𝑔𝑖𝑢𝑛𝑒” spune președintel Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Amintim faptul că Hala de Marketing din cadrul Agro Transilvania este destinată depozitării clasice și la frig, prelucrării, ambalării, manipulării și desfacerii produselor agroalimentare. Ea este dotată cu:
• 10 boxe pentru produse alimentare refrigerate de origine vegetală;
• 15 boxe pentru produse alimentare refrigerate de origine animală;
• 11 boxe pentru diverse produse alimentare congelate;
• 5 boxe pentru produse pulverulente;
• 3 spatii pentru păstrare și prezentare flori;
• tunel coacere banane;
• depozit produse verzi/coapte;
• tunel de refrigerare rapidă a produselor agroalimentare.

De asemenea, pe platforma pieței în aer liber există 56 spații pentru depozitarea legumelor și fructelor, cu o suprafață care variază între 35 mp și 150 mp.

În ceea ce privește investițiile finalizate în cursul anului 2021, Consiliul Județean Cluj a contribuit cu suma de 717.790 lei pentru realizarea mai multor categorii de lucrări, dintre care amintim:
– 9 noi tonete de legume-fructe (200.500 lei)
– o rampă și noi celule pentru colectarea selectivă a deșeurilor (70.110 lei)
– Refacerea pardoselii Halei de Marketing în proporție de cca. 50% (146.160 lei)
– Reabilitarea termică a cabinei-poartă și a intrării principale (146.160 lei)
– Refacerea gardului din incintă (145.860 lei)

În cursul anului viitor investițiile vor continua. Dintre cele mai importante amintim: finalizarea reabilitării pardoselii Halei de Marketing, extinderea sistemului de supraveghere video, îmbunătățirea sistemului de acces în incintă, construirea unui punct de colectare selectivă a deșeurilor pentru fracția umedă/uscată.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

three + 19 =