Începe refacerea drumului de acces spre stațiunea Muntele Băișorii

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj a început procedurile pentru refacerea drumului de acces într-una dintre cele mai importante stațiuni de schi din Munții Apuseni, cea de la Muntele Băișorii. Concret, Consiliul Județean Cluj a publicat în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul de participare ce are ca obiect achiziția execuției lucrărilor în cadrul proiectului ”Lucrări de refacere a infrastructurii rutiere afectată de fenomene hidrometeorologice a sectorului de drum DJ 107R, km 47+350 – km 58+650”.

Necesitatea lucrărilor a fost determinată de starea avansată de degradare a drumului, cauzată de ploile abundente și viiturile repetate înregistrate în zonă. Operațiunile de refacere vizează un sector de 11,3 kilometri, cel care leagă Stațiunea Băișoara de pârtia de schi Buscat.

Data limită de depunere a ofertelor pentru adjudecarea acestui contract este 28 decembrie 2021, ora 15.00, iar criteriul de atribuire este „prețul cel mai scăzut”.

Valoarea estimată a contractului este de 3.781.833 de lei, fără TVA. Finanțarea este asigurată din bugetul forului administrativ județean.

Durata maximă de execuție a lucrărilor este de 9 luni.

Comments

comments

SHARE
Previous articleAcces gratuit în trei laboratoare Future of Work, administrate de Primăria Cluj-Napoca
Next articleCSR: Cesarom a sponsorizat căminul pentru sportivi al Universității Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

2 × 1 =