Viktor Orban limitează prețurile la alimente, din cauza inflației din Ungaria

Trimite și altora

Premierul Ungariei, Viktor Orban (FIDESZ), a anunțat că Guvernul va limita prețurile la șase alimente de bază. Decizia Executivului de la Budapesta vine în contextul în care Ungaria se confruntă cu o inflație îngrijorătoare.

Cele șase alimente la care sunt limitate prețurile sunt zahărul alb, făina de grâu, uleiul de floarea-soarelui, carnea de porc, carnea de pui și laptele semidegresat. În urma deciziei Guvernului, magazinele vor fi obligate ca, la aceste alimente, să revină la nivelul din 15 octombrie 2021. În prezent, mulți dintre locuitorii regiunilor din Ungaria de Est își fac cumpărăturile în magazinele din vestul României, unde găsesc prețuri mai bune.

Comments

comments

SHARE
Previous article415 persoane, la ATI, în țară, din cauza COVID-19
Next articleSpitalul Polaris, cumpărat de Medicover România
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

14 − two =