Noi investiții în echipamente medicale pentru Spitalul de Recuperare din Cluj

Trimite și altora

Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca a fost dotat cu noi echipamente medicale care au fost deja livrate și puse în funcțiune.

Este vorba despre un aparat de terapie laser cu scaner pentru reabilitarea pulmonară, un aparat de electroterapie cu patru canale, un monitor pentru urmărirea funcțiilor vitale cu cărucior de transport, două aparate EKG cu 12 canale și un sistem staționar de monitorizare continuă a oxigenului.

Echipamentele, în valoare de peste 565.000 de lei, au fost asigurate de către Consiliul Județean (CJ) Cluj. Investiția a fost finanțată integral din bugetul propriu al instituției județene.

„𝘐𝘮𝘱𝘰𝘳𝘵𝘢𝘯𝘵𝘢 𝘯𝘰𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘥𝘰𝘵𝘢𝘳𝘪 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘥𝘢𝘵𝘢 𝘥𝘦 𝘧𝘢𝘱𝘵𝘶𝘭 𝘤𝘢 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘦𝘢 𝘷𝘰𝘳 𝘱𝘦𝘳𝘮𝘪𝘵𝘦 𝘤𝘢𝘥𝘳𝘦𝘭𝘰𝘳 𝘮𝘦𝘥𝘪𝘤𝘢𝘭𝘦 𝘪𝘯𝘢𝘭𝘵 𝘤𝘢𝘭𝘪𝘧𝘪𝘤𝘢𝘵𝘦 𝘥𝘪𝘯 𝘴𝘱𝘪𝘵𝘢𝘭𝘶𝘭 𝘯𝘰𝘴𝘵𝘳𝘶 𝘥𝘦 𝘳𝘦𝘤𝘶𝘱𝘦𝘳𝘢𝘳𝘦 𝘴𝘢 𝘦𝘧𝘦𝘤𝘵𝘶𝘦𝘻𝘦 𝘪𝘯𝘷𝘦𝘴𝘵𝘪𝘨𝘢𝘵𝘪𝘪𝘭𝘦 𝘴𝘪 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘳𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘪𝘭𝘦 𝘯𝘦𝘤𝘦𝘴𝘢𝘳𝘦 𝘴𝘪 𝘷𝘰𝘳 𝘢𝘴𝘪𝘨𝘶𝘳𝘢 𝘧𝘶𝘯𝘤𝘵𝘪𝘰𝘯𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘰𝘱𝘵𝘪𝘮𝘢 𝘢 𝘪𝘯𝘴𝘵𝘪𝘵𝘶𝘵𝘪𝘦𝘪 𝘴𝘱𝘪𝘵𝘢𝘭𝘪𝘤𝘦𝘴𝘵𝘪, 𝘪𝘯 𝘤𝘰𝘯𝘥𝘪𝘵𝘪𝘪 𝘥𝘦 𝘮𝘢𝘹𝘪𝘮𝘢 𝘴𝘪𝘨𝘶𝘳𝘢𝘯𝘵𝘢” a precizat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

De asemenea, forul administrativ județean a finanțat achiziția unui sistem de control al accesului în incinta unității sanitare subordonate, precum și întocmirea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI) pentru operațiuni de construcții și instalații necesare în vederea asigurării siguranței pacienților și a personalului.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

two × five =