Peste 2,5 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii deteriorate în urma intervențiilor la apă și canalizare

Trimite și altora

Compania de Apă „Someș” SA a finalizat prima etapă a licitației privind atribuirea lucrărilor de refacere a infrastructurii deteriorate în urma intervențiilor și reparațiilor apărute la rețelele de apă și canalizare aflate pe raza celor 75 de comune clujene.

Valoarea estimată a contractului este de maxim 2.576.320 lei.

În situația apariției unor avarii în sistemul de alimentare cu apă şi canalizare, Compania de Apă Someș SA intervine în regim de urgență pentru rezolvarea acestora, fapt care impune, de cele mai multe ori, spargerea străzilor și a trotuarelor.

„𝘌𝘴𝘵𝘦 𝘧𝘰𝘢𝘳𝘵𝘦 𝘪𝘮𝘱𝘰𝘳𝘵𝘢𝘯𝘵 𝘴𝘢 𝘳𝘦𝘱𝘢𝘳𝘢𝘮 𝘵𝘰𝘢𝘵𝘦 𝘥𝘳𝘶𝘮𝘶𝘳𝘪𝘭𝘦, 𝘵𝘳𝘰𝘵𝘶𝘢𝘳𝘦𝘭𝘦 𝘴𝘪 𝘴𝘱𝘢𝘵𝘪𝘪𝘭𝘦 𝘷𝘦𝘳𝘻𝘪 𝘢𝘧𝘦𝘤𝘵𝘢𝘵𝘦 𝘥𝘦 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘳𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘪𝘭𝘦 𝘯𝘦𝘱𝘳𝘦𝘷𝘢𝘻𝘶𝘵𝘦 𝘴𝘪 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘢𝘱𝘢𝘳 𝘪𝘯 𝘮𝘰𝘥 𝘪𝘯𝘦𝘷𝘪𝘵𝘢𝘣𝘪𝘭 𝘭𝘢 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘳𝘦𝘵𝘦𝘭𝘦, 𝘥𝘪𝘮𝘪𝘯𝘶𝘢𝘯𝘥 𝘪𝘯 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵 𝘧𝘦𝘭 𝘥𝘪𝘴𝘤𝘰𝘯𝘧𝘰𝘳𝘵𝘶𝘭 𝘤𝘳𝘦𝘢𝘵 𝘭𝘰𝘤𝘶𝘪𝘵𝘰𝘳𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘫𝘶𝘥𝘦𝘵𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘊𝘭𝘶𝘫” a precizat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

În momentul de față, după efectuarea reparațiilor, echipele de intervenție realizează, într-o primă etapă, lucrările de umplutură cu balast compactat, până la nivelul carosabilului sau trotuarelor.

În cea de-a două etapă, câștigătorul licitației se obligă să preia amplasamentul aflat în această stare și să refacă, prin aducere la starea inițială, trama stradală afectată de lucrări de intervenții și reparații.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

3 × 2 =