Acțiune de toaletare a arborilor de pe drumurile județene

Trimite și altora

Lucrări de întreținere specifice, care constau în toaletarea arborilor din apropierea căii de rulare și din vecinătatea drumului, precum și tocarea materialului lemnos rezultat în urma acestor lucrări, au fost demarate de către Consiliul Județean (CJ) Cluj pe drumurile din județ.

Scop acestei acțiuni este asigurarea unei mai bune vizibilități în trafic și, astfel, creșterea siguranței circulației rutiere pe drumurile județene.

Operațiunile au demarat pe sectorul de drum Aghireș – Leghia, situat pe drumul județean 108C, urmând ca în perioada următoare lucrările să continue pe sectoarele de drum Mănăstireni – Mărgău – Scrind Frăsinet – Răchițele, situat pe drumul județean 108C, și Agârbiciu – Râșca, situat pe drumul județean 103K.

Lucrările de toaletare vor continua și pe alte drumuri județene, prioritate având sectoarele situate în zonele turistice sau împădurite ale județului. Acestea sunt executate cu ajutorul utilajelor din dotare și cu personalul propriu din cadrul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat a Consiliului Județean Cluj.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY