Reprezentanți de la companii clujene au participat la un eveniment din cadrul programului global ReFocus Austria

Trimite și altora

Reprezentanți ai mai multor societăți comerciale din județul Cluj au luat parte la conferința „Viitorul Ecoturismului | România 2022”, organizată la Zăbala, județul Covasna, de către Advantage Austria România și Ambasada Austriei în România, în cooperare cu AER – Asociația Română de Ecoturism.

Evenimentul face parte din programul global ReFocus Austria, care este o componentă cheie a economiei guvernului federal austriac plan de revenire în timpul și după pandemia de COVID-19.

Locul desfășurării conferinței a fost pitoresc și eco-orientat: Zabola Estate, unde au fost invitați unii dintre cei mai importanți reprezentanți români și austrieci din sectoarele privat, public și academic.

Scopul acțiunii a fost de a evidenția potențialul ecoturismului în România și de a oferi un schimb de expertiză părților interesate, cu privire la măsurile necesare și posibilele instrumente pentru ecoturism și pentru promovarea ecoturismului atât în România, cât și la nivel internațional.

Evenimentul a fost inaugurat de către șeful Advantage Austria România, Gerd Bommer, Ambasadorul Austriei în România, ES Adelheid Folie, Ambasadorul României în Austria, ES Emil Hurezeanu și secretarul de stat al Ministerului Antreprenoriatului și Turismului din România, Florin-Sergiu Dobrescu.

Invitatul special a fost scriitorul și prezentatorul renumitului serial de călătorie „Flavours of Romania” și „Wild Carpathia”, Charlie Ottley.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY