Alternativa Dreaptă cere respingerea Pactului Global pentru Migrație

Trimite și altora

Coaliția Alternativa Dreaptă solicită autorităților române, Ministerului de Externe al României și Parlamentului României să respingă în mod categoric semnarea și ratificarea Pactului Global pentru Migrație, care urmează să fie parafat pe 10-11 decembrie 2018, în cadrul reuniunii ONU de la Marrakesh (Maroc).

”Ca exponenți ai politicii conservatoare, politică ce apără fără echivoc suveranitatea națională, ne afirmăm clar și răspicat opoziția față de migrația necontrolată, care în Occident a devenit o adevărată invazie. Semnarea acestui Pact ar fi echivalentă cu încălcarea Constituției României care prevede că: „Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine” (Art. 3, al. 4).

Definirea unui drept al migratorului față de statul unde migrează este împotriva formei de stat național și constituie o încălcare a suveranității.

Suntem alături de alte state central și est europene care au refuzat ratificarea acestui pact: Bulgaria, Polonia, Austria, Ungaria și, nu în ultimul rând, alături de cel mai important partener strategic al nostru – Statele Unite, care au anunțat că nu vor adera la acest Pact, încă de anul trecut”, spun reprezentanții acestei coaliții, care grupează mai multe partide extraparlamentare.

Alternativa Dreaptă reprezintă proiectul politic de coagulare a Dreptei conservatoare, crestin-democrate și clasic liberale, inițiat și susținut de UCDR, Partidul M10, Partidul Forța Moldova, Alianța Conservatoare și Alternativa Dreaptă.

Comments

comments

SHARE
Previous articleDe ce rămân stomatologii clujeni fără vacanța de iarnă
Next articleEste gata un nou tronson din Autostrada Târgu-Mureș – Câmpia Turzii
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

1 × 5 =