Wizz Air introduce noi zboruri spre două destinații de vacanță dorite de români

Trimite și altora
De miercuri, 3 august, compania Wizz Air introduce noi zboruri spre două destinații de vacanță râvnite, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj. Este vorba despre zborurile spre Torino și Napoli. Aceste zboruri vor fi cu 2 frecvențe pe săptămână, în fiecare zi de miercuri și duminică.

Noile destinații Wizz Air din Cluj-Napoca:

Cluj-Napoca – Napoli, în zilele de miercuri, duminică, din 3 august – 19,99 EUR/ 99 RON
Cluj-Napoca – Torino, în zilele de  miercuri, duminică, din 3 august – 19,99 EUR/ 99 RON

De asemenea, pasagerii români pot călători acum din Cluj-Napoca către insula Corfu în fiecare marți și sâmbătă, primul zbor decolând pe 2 august.

Napoli, al treilea cel mai mare oraș din Italia

Napoli este al treilea cel mai mare oraș al Italiei, fiind un important centru economic și cultural.

Acest oraș-port este plin de viață, cu minunate comori istorice și artistice, străzi înguste și magazine mici. Aeroporto Internazionale di Napoli este situat la 6 km de Napoli și este cunoscut și sub numele de Capodichino. Turiștii pot vizita Golful Napoli care este unul dintre cele frumoase golfuri din Italia, iar de pe acesta se poate ajunge pe insulele Ischia, Capri sau Sardinia.

O altă atracție turistică este Vezuviul. Vulcanul tronează toate regiunea Napoli și este un parc național și o rezervație UNESCO. Prin rețeaua de autobuze, tramvaie, metrou, tramvaie subterane și funiculare, turiștii pot ajunge rapid și ușor la Herculaneum, Pompeii și Sorrento.

Torino, orașul artei

Torino este capitala regiunii Piemont din nord-vestul Italiei. Aeroportul Torino-Caselle este situat la aproximativ 16 km de oraș.

Acest oraș este un centru major de afaceri, cultura și industrial. Pe lângă toate acestea, Torino este faimos pentru numeroasele galerii de artă, restaurante, palate, biserici, grădini sau muzee, palate, teatre, care te uimesc cu mix-ul arhitectural care cuprinde elemente de baroc, rococo, neo-clasic și Art Nouveau. Tot în acest oraș se află Sfântul Giulgiu care atrage milioane de pelerini. În zona centrală și veche a orașului se află numeroase taverne, vinerii și restaurante care oferă cele mai bune specialități gastronomice.

Detalii şi rezervări: https://wizzair.com/ro-ro#/

Compania aeriană Wizz Air aduce a șaptea aeronavă 

La începutul lunii martie, Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai sustenabilă din Europa, a anunțat că va adăuga o nouă aeronavă la baza sa din Cluj-Napoca. Noua aeronavă Airbus A321ceo se va alătura flotei de la începutul lunii august, va crește numărul de aeronave ale companiei aeriene în Cluj-Napoca la șapte și va ajuta în continuare la extinderea operațiunilor.

„Ne-am luat angajamentul să sprijinim piața din România și să le oferim pasagerilor noștri români cele mai bune experiențe de călătorie la tarife ultra-reduse. Adăugarea celei de-a șaptea aeronave noi și moderne Airbus A321ceo la baza din Cluj-Napoca ne consolidează și mai mult angajamentul pentru extinderea în regiune și confirmă strategia de creștere a Wizz Air, împreună cu cele trei noi destinații și 10 destinații cu frecvențe crescute care vor opera de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii la bord!”, a declarat la începutul lunii martie József Váradi, CEO-ul Wizz Air.

David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj a declarat la începutul lunii martie cu această ocazie: „Apreciem angajamentul Wizz Air faţă de Aeroportul Internaţional Cluj, care reflectă fundamentul solid al parteneriatului nostru de peste 15 ani. Torino și Napoli reprezintă noutăţi absolute pentru reţeaua de rute a aeroportulului pe care această a 7-a aeronavă Wizz Air alocată bazei clujene le va aduce. Wizz Air a demonstrat că este una dintre cele mai puternice companii aeriene europene şi împreună am reuşit să oferim clujenilor şi pasagerilor noştri aproximativ 45 de destinaţii din Europa şi Orientul Mijlociu.”

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY